Skip to main content

APTUR-BALEARS I PIMECO S’UNEIXEN EN DEFENSA DEL LLOGUER VACACIONAL I EL PETIT COMERÇ

 

Palma. 27 de febrer de 2018.- APTUR-Balears i l’Associació del Petit i Mitjà Comerç de Mallorca (PIMECO) s’han reunit avui per unir esforços en la defensa del lloguer vacacional i del petit comerç. La sintonia ha estat plena entre ambdues associacions, que consideren que el lloguer vacacional és positiu per al petit comerç, afavoreix l’economia local i fomenta la desestacionalització.

El president de PIMECO, Toni Fuster, ha plantejat la possibilitat de promoure el producte local des dels habitatges de lloguer turístic de Mallorca. Joan Miralles, president d’APTUR-Balears, s’ha mostrat receptiu davant la proposta i en aquest moment s’estan estudiant les diferents possibilitats per posar en marxa la col·laboració. Totes dues associacions han destacat l’interès dels viatgers que s’allotgen a lloguer vacacional pel que fa al producte local, i la importància d’aquest tipus de turista, que aporta un valor afegit al desenvolupament local. En aquest sentit, des de fa mesos APTUR-Balears col·labora amb la cooperativa agrícola i de consum Coanegra, que produeix i comercialitza productes frescs i de temporada, produïts localment i amb certificació ecològica.

Pel que fa a la zonificació, tant APTUR-Balears com PIMECO han destacat la importància que la zonificació faci possible el lloguer turístic tant a Palma com a la resta de municipis de Mallorca.

petit comerç