Qui som

Habtur Balears és l’Associació de referència del sector d’habitatges de lloguer turístic a les Illes Balears. Des d’Habtur Balears creim que tan sols des de la unió dels propietaris podem defensar els nostres
drets promoguent alhora un nou model més sostenible que beneficii al conjunt de la societat.


Antoni Barceló Adrover, President.

Felanitx, 1976. Estudià ciències empresarials a la UIB i s’especialitzà en comerç electrònic (Esine), actualment és soci i administrador de la seva pròpia empresa de lloguer turístic (Mallorca House Rent) i propietari d’una empresa de disseny web i màrqueting online.

Joan Miralles Plantalamor, Vicepresident.

Montuïri, 1976. Doctor en sociologia, expresident d’Habtur, actualment exerceix de professor de secundària i a la Universitat de les Illes Balears imparteix classes de geografia del turisme.

Antoni Quetglas Sabater, Secretari.

Bunyola, 1961. Llarga experiència professional en el sector turístic, en l’actualitat treballa a la Divisió de Neurociències de la Universitat Pablo de Olavide de Sevilla.

Maria Gibert Vives, Tresorera.

Petra, 1982. Llicenciada en Ciències Polítiques i Màster en gestió de la Comunicació Política i Electoral, des de fa 3 anys és la gerent d’Habtur Balears.

Tolo Gomila Vidal, vocal.

Palma, 1972. Fundador i CEO de Gomila Group Investment. Durant 20 anys ha liderat en nombrosos sectors com el turisme, l’immobiliari, el sanitari o el de la restauració. Actualment és també President de Fevitur.

Doris Obermayr, vocal.

Linz (Àustria) 1964. Diplomada en Empreses i Activitats Turístiques i Màster en Activitat Turística tota la vida s’ha dedicat al sector turístic i des de fa 11 anys dirigeix la seva propia empresa de lloguer vacacional, Obermayr Mallorca.

Antoni Pascual Morán , vocal.

Manacor, 1970. Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona, Màster en Direcció Estratègica de Màrqueting per l’Institut d’Empresa, fundador al 2016 de Finques Majorica, agencia de lloguer vacacional.

Biel Vives Pons, vocal.

Llucmajor, 1964. Estudis en magiteri de llengua anglesa. Pagès ecològic, trituració de pedra i reparació de camins. Durant més de 20 anys ha treballat en el sector turístic. Ha estat membre de les associacions CBPAE i APAEMA. Li encanten la innovació tecnològica i les humanitats.

Antoni Serra Cantallops, vocal.

Sa Pobla, 1961. Professor Titular d’Economia de l’Empresa a la UIB i Doctor en Economia és expert en comercialització i investigació de mercats. La seva activitat està centrada en l’àrea del turisme (comercialització, investigació de mercats, comportament del consumidor i planificació estratègica d’empreses i destinacions turístiques)

Joan Serra Siquier, vocal

Sa Pobla, 1981. Llicenciat en ciències econòmiques. És soci de Homerti