Skip to main content

Quant a nosaltres

Antoni Barceló Adrover

President

Felanitx, 1976. Estudià ciències empresarials a la UIB i s’especialitzà en comerç electrònic (Esine), actualment és soci i administrador de la seva pròpia empresa de lloguer turístic (Mallorca House Rent) i propietari d’una empresa de disseny web i màrqueting online.

Maria Gibert Vives

Tresorera

Petra, 1982. Llicenciada en Ciències Polítiques i Màster en gestió de la Comunicació Política i Electoral, des de fa 3 anys és la gerent d’Habtur Balears.

Tolo Gomila Vidal

Vocal

Palma, 1972. Fundador i CEO de Gomila Group Investment. Durant 20 anys ha liderat en nombrosos sectors com el turisme, l’immobiliari, el sanitari o el de la restauració. Actualment és també President de Fevitur.

Doris Obermayr

Vocal

Linz (Àustria) 1964. Diplomada en Empreses i Activitats Turístiques i Màster en Activitat Turística tota la vida s’ha dedicat al sector turístic i des de fa 11 anys dirigeix la seva propia empresa de lloguer vacacional, Obermayr Mallorca.

Antoni Pacual Morán

Antoni Pascual Morán

Vocal

Manacor, 1970. Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona, Màster en Direcció Estratègica de Màrqueting per l’Institut d’Empresa, fundador al 2016 de Finques Majorica, agencia de lloguer vacacional.

Biel Vives Pons

Vocal

Llucmajor, 1964. Estudis en magiteri de llengua anglesa. Pagès ecològic, trituració de pedra i reparació de camins. Durant més de 20 anys ha treballat en el sector turístic. Ha estat membre de les associacions CBPAE i APAEMA. Li encanten la innovació tecnològica i les humanitats.

Antoni Serra Cantallops

Vocal

Sa Pobla, 1961. Professor Titular d’Economia de l’Empresa a la UIB i Doctor en Economia és expert en comercialització i investigació de mercats. La seva activitat està centrada en l’àrea del turisme (comercialització, investigació de mercats, comportament del consumidor i planificació estratègica d’empreses i destinacions turístiques).

Joan Serra Siquier

Vocal

Sa Pobla, 1981. Llicenciat en ciències econòmiques. És soci de Homerti

Visita’ns

Amb cita prèvia
Av. Alemanya, 2 – 2n
07003 Palma

Contacte

+34 656 60 48 52
info@habtur.com

Habtur Balears

Habtur Balears és l’associació de referència del sector d’habitatges de lloguer turístic a les Illes Balears.


© Habtur Balears. All rights reserved.