Skip to main content

Habtur demana al Consell la incorporació a la Fundació Mallorca Turisme

L’associació del Lloguer Turístic de Balears ha fet la primera presa de contacte amb el conseller de Turisme de la institució insular, Andreu Serra

11 de novembre de 2019

És l’organ que té les competències de promoció turística de Mallorca i, per tant, ha de comptar amb un sector que representa més del 20 % de la oferta allotjativa. És per això que el president d’Habtur, Antoni Serra i la gerent de l’associació, Maria Gibert, han reivindicat al conseller insular de Turisme, Andreu Serra, estar presents en el patronat de la Fundació Mallorca Turisme. 

Aquest dilluns hi ha hagut la primera presa de contacte entre els dos organismes sobre la que Habtur vol destacar l’avinentesa i la disponibilitat de fer feina conjuntament durant tota la legislatura. 

Habtur s’ha compromès a col·laborar amb el Consell de Mallorca per a la normalització del sector i la lluita contra la il·legalitat a més de treballar la promoció turística com un dels pricipals eixos de feina, vistes les turbulències que ha presentat darrerament un dels sector més importants per l’economia de Balears.